Certificering

E.B.T.C. BV ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF

Adviseren en installeren:
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiliging. Juist daarom is het leveren van kwaliteit belangrijk. U wilt tenslotte een kwalitatief goed beveiligingsbedrijf in huis halen welke alles weet van de hoed en de rand als het gaat om beveiliging! Met een VEB erkent bedrijf als E.B.T.C. BV zult u hier in slagen!
E.B.T.C. BV  (VEB erkend Beveiligingsbedrijf) zal dan ook aan alle eisen van de gevraagde kwaliteitsnormen voldoen.
 
Erkenning door de VEB:
E.B.T.C. BV voldoet aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling en werkt overeenkomstig de VRKI, de basis van deze regeling. E.B.T.C. BV heeft een kwaliteitshandboek in bezit, stelt PvE's op en ondergaat een jaarlijkse coaching en/of inspectiebezoek.
 
Daarnaast voldoet E.B.T.C. BV aan de wettelijke eisen die gesteld zijn in De Wet PBR. Door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen is onze kennis up to date en kunnen wij onze klanten breed adviseren.
 
E.B.T.C. BV voldoet aan alle kwaliteitseisen van de VEB 3 regeling en mag daardoor kwaliteitsdocumenten afgeven welke voor de verzekeraars een must zijn!
 
Een VEB Beveiligingscertificaat (nodig voor de verzekeraar) zal worden afgegeven wanneer een installatie is aangelegd die volledig overeenkomt met de vastgestelde beveiligingsklasse volgens de VRKI.
 
Afgelopen maand vond de jaarlijkse audit plaats en wederom heeft E.B.T.C. BV de test glansrijk doorstaan.
 
Hieronder vindt u de afbeelding van het certificaat, waar wij wederom zeer trots op zijn!
 
 
Certificaat VEB